"Jag hade mina europeiska kollegor (ca 20 st) på konferens i Stockholm i 2 dagar. Vi hade en trevlig middag inbokad en av kvällarna och jag ville bjuda mina kollegor på något speciellt i musikväg och med svensk touch.

Mitt val föll på Super Tribute och det visade sig vara helt rätt. Vilken härlig stämning det blev! Alla sjöng med i de klassiska ABBA låtarna och det slutade med att samtliga dansade sig lyckliga till Dancing Queen. Jag kan varmt rekommendera Super Tribute till såväl stora som små evenemang. ABBA går alltid hem och speciellt i SuperTributes professionella och skönsjungande tappning. För oss och speciellt för mina europeiska kollegor blev det en minnesvärd kväll med många glada skratt, sång och uppsluppen dans - tack Super Tribute!”

Anne-Marie Andric
BD (Becton Dickinson)
HR Manager Nordic

 

"Ett mycket proffsigt framförande. Perfekt för att få stämningen på topp redan från start."

Maria Lager, Rikskriminalpolisen

 

"Vår julfest skulle gå i ABBA erans tecken och jag sökte efter en grupp som skulle förstärka vår upplevelse. SuperTribute gjorde oss mer än nöjda med kvällen.

Vi har som tradition att ha julfest för våra anställda med respektive på vårt kontor. I år var vi 35 personer. Vi har haft lite olika teman och uppträdande under åren men i år slog vi nog rekord.

Super Tributes ABBA show gav inget annat att önska. Två fantastiska röster med stor likhet till Annifrid och Agnetas. Två skönt proffsiga tjejer som tillsammans med ABBAs underbara musik förde oss tillbaka till -70 och -80 talet. Scen kläder så lika originalen och med stort engagemang nerlagt på att efterlikna huvudpersonerna med smink och peruk. Som ett stort ABBA fan kunde jag bara konstatera att bättre än det vi erbjöds kunde vi inte få.

Jag kan varmt rekommendera SuperTribute och önskar stort Lycka till i framtiden!
Renée Anderson
Ågrenkonsult AB

 

”Vi var en grupp om drygt 60 personer från Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island som vid en båtfärd mellan Stockholm och Sigtuna hade möjligheten att njuta av SuperTribute under middagen. Det blev en stor succé bland gästerna som sjöng med och”diggade” musiken och inte var nödbedda att inta dansgolvet mot slutet av showen. Att underhållningen verkligen uppskattades rådde ingen tvekan om, då de flesta efteråt nämnde den i sina tackmejl.”

Ann Henrikson, projektledare
Bonus Presskopia

     

Agneta Höglund agneta@supertribute.se          Lisa Backhans lisa@supertribute.se